Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-09@16:03:29 GMT

ضعف تیم ملی فوتبال ایران کجاست؟

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۰۹۶۹

ضعف تیم ملی فوتبال ایران کجاست؟

ناصر ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا درباره پیروزی ایران مقابل عراق و صعود به جام جهانی اظهار کرد: ابتدا باید بگویم آن تیمی که همیشه از عراق می‌شناختیم در این دو سه سال تغییر کرده است و آن عراق سابق را نمی‌بینیم اما با این وجود عراقی‌ها مقابل ایران خوب بازی کردند و بازیکنان آینده‌داری دارند. ۱۵ دقیقه اول بازی دست آن‌ها بود اما تیم ملی ایران کم کم جا افتاد و برتری خودش را نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: عملکرد تیم‌ها در میانه زمین مهم است و من ضعف تیم ملی را در میانه میدان می‌دانم. البته بازیکنان تیم ملی ۴۸ ساعت قبل از بازی دور هم جمع می‌شوند و شاید هماهنگی زیادی نداشته باشند اما برای بازی‌های بالاتر، این سبک بازی در خط میانه زمین باعث می‌شود تیم ملی ضربه بخورد. تیم ما در این دیدار موقعیت‌های زیادی داشت اما عراق هم موقعیت به دست آورد و به نظر من تعویض‌های خط هافبک چندان کار درستی نبود.

این پیشکسوت فوتبال با بیان این‌که برای جام جهانی باید مشکلات میانه زمین و کناره‌های خط دفاع را حل کنیم، گفت: در سمت چپ عملکردمان تقریبا بد نبود اما در سمت راست و هافبک دفاعی نیاز به تجربه و کار بیش‌تری داریم. ما هیچ‌وقت در جام جهانی از گروه بالا نیامدیم اما باید کیفیت خودمان را بهتر از این کنیم. البته فکر نمی‌کنم مقابل ابرقدرت‌های آسیا حرفی برای گفتن داشته باشیم. حریف اسپانیا، انگلیس،آلمان و برزیل نیستیم اما به قرعه‌کشی بستگی دارد.

او اضافه کرد: با این خط دفاع نباید توقع زیادی در جام جهانی داشته باشیم. دفاع کردن فقط چهار نفر عقب نیست و گروهی است و از نوک خط حمله تا دروازه‌بان نیاز داریم که دفاع کنیم. اسکوچیچ در ایران موفق نبوده اما به هر حال در تیم ملی از بازیکنانی استفاده می‌کند که همه در اروپا بازی می‌کنند و لژیونر هستند. ضمن این‌که در بازی دیروز بازیکنان دوست داشتند خودشان گل بزنند و باید همکاری بیش‌تری در تیم ملی وجود داشته باشد.

ابراهیمی در پایان گفت: طارمی در بازی دیروز خوب بود و سعی کرد با بقیه بازیکنان همکاری داشته باشد و پاس بدهد اما مثلا جهانبخش یا قدوس دوست داشتند خودشان گل بزنند و چندان همکاری وجود نداشت. اصلی‌ترین هدف یک تیم برنده بودن است و چندان مهم نیست چه کسی گل بزند. ان‌شاءالله در ادامه بازیکنان تیم‌ملی بتوانند بیش‌تر در کنار هم باشند و هماهنگ‌تر از قبل شود. تیم برای آماده سازی جام جهانی باید فرصت بیش‌تری داشته باشد و با تیم‌های قدرتمند بازی کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: جام جهانی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۰۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست

همشهری آنلاین- زهرا رفیعی: اگر بخواهیم نگاهی منطقه‌ای به کشتار پرندگان مهاجری که قابلیت خورده شدن داشته باشیم، شاید کمتر منطقه‌ای به پای کشورهای حاشیه شرقی مدیترانه برسد که سالانه ۱۱ تا ۳۶ میلیون بال پرنده در آن شکار می‌شود. امروز (پنجشنبه۲۰ اردیبهشت) روز جهانی پرندگان مهاجر است. گونه‌های متنوعی از پرندگان مهاجر یا از آسمان ایران عبور می‌کنند به مناطق گرمتر می‌روند و یا زمستان را در نیمه دوم سال در تالابهای ایران می‌گذرانند. پرندگان مهاجر محدود به گونه‌های قابل شکار و خوردن نمی‌شوند. ۷۰ درصد از پرنده‌هایی که در ایران می‌بینید مهاجرند.

پرندگان مهاجر به دلایل مختلفی جانشان در خطر است. اگر وجود ۱۰۰ میلیون گربه وحشی و بدون صاحب را کنار بگذارید، گسترش سریع شهرها و تاثیر مخربی که بر محیط زیست می‌گذارند برخی از گونه‌های مهاجر را به لبه انقراض کشانده است. اما امن‌ترین کشورها برای مهاجران آن هم به طور کاملا نسبی، آنهایی هستند که به کنوانسیون‌های بین‌المللی حفاظت از پرندگان پیوسته و برنامه‌های حفاظتی اجرا می‌کنند. از میان ۹ مسیر مهاجرت، مسیر آسیای شرقی-استرالیا یکی از خطرناک ترین مسیرهای پرواز در جهان برای پرندگان مهاجر است.

به عمل رفت و برگشت پرندگان از زیستگاه بهار و تابستان‌گذرانی به زیستگاه پاییز و زمستان‌گذرانی و بالعکس که معمولاً به واسطه تغییر فصل رخ می‌دهد، کوچ گفته می‌شود. کوچ معادل کلمه Migration است که اصطلاحاً در زبان محاوره، مهاجرت گفته می‌شود. به طور کلی دو نوع مهاجرت در میان حیوانات و مخصوصاً پرندگان وجود دارد: یکی مهاجرت روزانه و دیگری مهاجرت فصلی. در مهاجرتهای فصلی که در فصول مختلف صورت می‌گیرد، پرنده در یک فصل معین زادگاه و محل تولیدمثل خود را ترک نموده و در فصل دیگر مراجعت می‌نماید.

دلایل کشتار پرندگان مهاجر در دنیا مسومیت در جنوب صحرای آفریقا (برای مراقبت از دام کرکس‌ها را مسموم می‌کنند) تیراندازی برای تفریح در اروپا و آمریکای شمالی به دام انداختن پرندگان آوازخوان در آسیا قاچاق پرندگان در آمریکای جنوبی صید برای تامین خوراک صرفا لذیذ در خاورمیانه

ناامن‌ترین کشورهای دنیا برای پرندگان مهاجری که قابلیت خورده شدن دارند

مصر، لبنان، سوریه، مراکش، الجزایر، ایران، عراق، عربستان

امن‌ترین کشورهای دنیا برای پرندگان مهاجر

کره شمالی، استرالیا، نیوزلند، کانادا، ایالات‌متحده، نروژ

چه گونه‌هایی در دنیا بیشتر شکار می‌شوند

انواع اردک

انواع غاز

انواع کبوترها

بلدرچین

فاخته

مهاجران در پنجره آمار

۱۱ هزار گونه پرنده در دنیا وجود دارد.

۱۸۰۰ گونه پرنده مهاجرت طولانی می‌کنند.

۵۰ میلیارد قطعه پرنده هر ساله در دنیا مهاجرت طولانی می‌کنند.

۷۰ درصد پرندگان ایران مهاجر هستند.

۳۴۰ گونه از پرندگان ایران مهاجرند.

۱۰۰ گونه پرنده مهاجر از ایران فقط عبور می‌کنند.

مسیرهای اصلی و طولانی مهاجرت پرندگان در دنیا: ۸ مسیر مهاجرت پرندگان ۱- آسیای شرقی – استرالیا: (خطرناکترین مسیر مهاجرت پرندگان در دنیا)

۸۵ میلیون کیلومتر مربع

۳۷ کشور

۴۹۲ گونه

۲- مسیر دریای سیاه و مدیترانه‌ای:

۴۹ میلیون کیلومتر مربع

۱۰۱ کشور

۳۰۲ گونه

۳- مسیر می‌سی‌سی‌پی- آمریکا

۳۰ کیلومتر مربع

۲۷ کشور

۳۸۲ گونه

۴- مرکز و جنوب آسیا:

۳۴ میلیون کیلومتر مربع

۲۹ کشور

۳۰۷ گونه

۵- مسیر اقیانوس اطلس شرقی -غرب آفریقا:

۴۶ میلیون کیلومتر مربع

۷۵ کشور

۲۹۷ گونه

۶- مسیر ناحیه غربی اقیانوس آرام

۲۱ میلیون کیلومتر مربع

۱۸ کشور

۳۲۳ گونه

۷- مسیر شرق آسیا- شرق افریقا

۵۷ میلیون کیلومتر مربع

۶۴ کشور

۳۳۱ گونه

۸- مسیر اقیانوس اطلس -آمریکا:

۳۴ میلیون کیلومتر مربع

۴۶ کشور

۳۹۵ گونه

کد خبر 850486 برچسب‌ها حیوانات - انقراض گونه‌ها مهاجرت حیوانات - پرندگان محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست
  • داوران بازی تیم ملی فوتبال معرفی شدند
  • اعلام اسامی داوران بازی هنگ‌کنگ - ایران
  • داور بازی ایران و هنگ کنگ معرفی شد
  • داور بازی ایران و هنگ‌کنگ در مقدماتی جام جهانی مشخص شد
  • داور بازی ایران و هنگ کنگ مشخص شد
  • داور بازی ایران و هنگ‌کنگ معرفی شد
  • آقاپور: «دی‌جی» تیم ملی فوتسال هستم!/ با درد بازی کردم
  • ستاره مشهور آمریکا: تیم کی‌روش اتحاد تیم 98 را نداشت
  • حسرت بزرگ سردار؛ وقتی کارلوس کی‌روش گفت: تعویض؛ خودم داوطلبانه قبول کردم