Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی اسبق تیم ملی فوتسال کشورمان گفت: موفقیت‌های تیم عراق نشان داد که آن‌ها با سیدمحمد ناظم‌الشریعه رشد بسیار خوبی داشتند.

حسین شمس در گفت‌وگو با ایران اکونومیست در خصوص صعود تیم ملی فوتسال عراق به عرب‌کاپ با هدایت سیدمحمد ناظم‌الشریعه، اظهار داشت: واقعا باید به ناظم‌الشریعه تبریک گفت. او با عراق نتایج بسیار خوبی گرفته و کویتی را که همیشه عراق را می‌برد، شکست داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عراق توانست عربستان را هم در مرحله قبلی از پیش رو بردارد. عربستانی‌ها هم در مسابقات قبلی توانسته بودند عراق را شکست دهند. این نشان می‌دهد تیم عراق در این مدت رشد بسیار خوبی داشته است. 

وی ادامه داد: خیلی خوشحالم که مربیان ایرانی همه جا می‌درخشند و خوب کار می‌کنند. امیدوارم عراق در فینال نیز بتواند مراکش را شکست دهد تا ناظم‌الشریعه با تیمش قهرمان عرب کاپ شود. 

سرمربی اسبق تیم ملی فوتسال کشورمان در پاسخ به این پرسش که آیا فکر می‌کرد ناظم‌الشریعه بتواند در دوئل با کاکائو سرمربی برزیلی کویت موفق باشد یا نه، گفت: چون عراق دفعه قبلی نتوانست مقابل کویت پیروز باشد، فکر می‌کردیم که این بار هم همان نتیجه رقم بخورد اما این برد نشان داد که مربیان ایرانی هرچقدر زمان می‌گذرد و بیشتر کار می‌کنند، بیشتر پیشرفت خواهند کرد.  

شمس در مورد حضور مربیان ایرانی در جام ملت‌های فوتسال آسیا نیز عنوان کرد: به طور حتم مربیان ایرانی در آن مسابقات می‌توانند از گروه خود صعود کنند. امیدوارم محمد هاشم‌زاده با اندونزی بتواند همراه با ایران به دور بعدی راه پیدا کند و در طرف دیگر ناظم‌الشریعه نیز با عراق موفق شود به دور بعد صعود کند.

وی در ادامه صحبت‌های خود در خصوص وضعیت تیم ملی فوتسال کشورمان و بازی‌های تدارکاتی این تیم تصریح کرد: خیلی خوشحال هستم که به عنوان یک رسانه، خوب تحلیل می‌کنید و کسی نمی‌تواند شما را فریب بدهد. در ابتدا قول دادند با آرژانتین و برزیل باری می‌کنیم اما حالا رسیدیم به تورنمنت تایلند. با این برنامه‌ریزی‌ هم که کمیته فوتسال دارد، باشگاه‌ها باید تاوان بدهند.

مدیرفنی تیم فوتسال قند کاترین آمل ادامه داد: با برنامه‌ریزی لیگ برتر، تیم‌ها باید همیشه در مسافرت باشند. چرا هیچ کسی صدایش در نمی‌آید؟ مارکوپولو انقدر سفر نمی‌کند که تیم‌های لیگ برتری باید سفر کنند. این موضوع تیم‌ها را نابود می‌کند. نمی‌دانم چگونه به این نتیجه رسیدند که برای آماده‌سازی تیم ملی دو ماه تعطیلی داشته باشیم. علیرضا جنتی باید به عنوان نماینده باشگاه‌ها منافع تیم‌ها را در نظر می‌گرفت و به این برنامه‌ریزی اعتراض می‌کرد. 

شمس عنوان کرد: قرار نیست در هر جلسه‌ای که در این خصوص برگزار می‌شود، به نفع تیم ملی تصمیم بگیرند. همه با تیم ایران در جام‌ ملت‌های آسیا قهرمان شدند. قهرمانی در آسیا برای ایرانی که همیشه در آن قهرمان بوده انقدر اولویت ندارد. تیم‌ها میلیاردی خرج می‌کنند و باید برای هتل و هواپیما هزینه‌های بسیار سنگینی پرداخت کنند. بازیکنان با این نحوه برگزاری، فرسوده می‌شوند و جنازه آن‌ها به تیم ملی می‌رسد. چرا یک متخصص نمی‌نشیند برنامه‌ریزی درستی داشته باشد. ما که اعتراض کردیم اما ظاهرا گوش شنوایی نیست. از سازمان لیگ خواستار این هستم که در این مورد تجدید نظر کند. 

وی افزود: وقتی بازی‌ها هفت روز یکبار برگزار شود، به نفع تیم ملی است و سرمربی تیم می‌تواند به خوبی بازیکنانش را انتخاب کند. تیم ملی ۱۵ روز بازی دارد و باشگاه‌ها باید تاوان آن را بدهند. من هم سرمربی بودم و می‌دانم تیم ملی باید ۷۲ سالعت قبل از بازی در اختیار کادرفنی قرار بگیرد. کجای فیفا نوشته که بازیکنان ۲ ماه در اختیار تیم ملی باشند. بعد می‌گویند ما قهرمان این کار هستیم و در فوتسال متخصصیم. ایران با مربیان مختلف توانسته ۱۲ بار بدون جنجال و حرف و حدیث قهرمان آسیا شود. آن‌ها دو هفته‌ای می‌رفتند و با قهرمانی برمی‌گشتند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: لیگ برتر فوتسال ، تیم ملی فوتسال ایران ، فیفا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: لیگ برتر فوتسال تیم ملی فوتسال ایران فیفا تیم ملی فوتسال مربیان ایرانی ناظم الشریعه برنامه ریزی تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۲۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری‌ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت

اگر طیف مخالف قالیباف این روزها هزینه زیادی برای زدن او می‌کند، برای «شفافیت» و این دست مسائل نیست؛ بلکه به دنبال اهدافی کوتاه مدت و بلند مدت هستند.

به گزارش خبرآنلاین، چند روز مانده به دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم حملات و افشاگری‌های جدیدی درباره محمدباقر قالیباف در حال انجام است؛ خودش، همسرش، فرزندانش و البته مشاورانش و دستگاه‌های منتسب به او؛ همگی هدف این افشاگری‌ها یا حملات هستند و در همه موارد پای قالیباف هم وسط است.

محمدباقر قالیباف در بازه زمانی نیمه دوم سال گذشته تا روزهای منتهی به دور اول انتخابات مجلس دوازدهم، تحت حملاتی از همین دست بود؛ اما آنچه سوال برانگیز شده این موضوع است که مواد اولیه و خام افشاگری‌ها چه اندازه کثرت دارند که دو دور انتخابات را پوشش داده‌اند! البته اینها غیر از موضوعات افشا شده در دوران ریاست بر مجلس و قبل‌تر در جریان دو دور انتخابات ریاست‌جمهوری است که درباره او منتشر شده بودند.

افشاگری‌ها درباره قالیباف و اطرافیانش به دو صورت انجام می‌شود؛ نخست توسط چهره‌های سیاسی و دوم توسط حساب‌های توییتری در فضای مجازی. هدف هم قاعدتا در کوتاه مدت، جلوگیری از ریاست قالیباف بر مجلس دوازدهم است که احتمالا طیف جبهه پایداری و تندروها بیشترین سهم را خواهند داشت.

بخش اول چگونه کار می‌کند؟

یک شکل از افشاگری ها، توسط برخی نمایندگان مجلس یا چهره‌های سیاسی است که صورت می‌گیرد؛ آن‌ها در قالب توییت و مصاحبه مواردی را بیان می‌کنند. آن‌هایی که در این بخش از سناریو نقش‌آفرینی می‌کنند، بیشتر عملکرد مدیریتی و سیاسی قالیباف را زیر سوال می‌برند و از بابت چهره‌های نزدیک به او مانند مشاورانش سخن به میان می‌آورند.

به عبارت دیگر آنکه این دسته از افراد سعی می‌کنند به روایت خودشان، بر اساس قاعده بازی‌های سیاسی رفتار کنند و وارد مسائل خانوادگی نشوند. از سوی دیگر، بستری که این افراد بر آن اقدام به بیان سخنانشان یا به عبارت بهتر افشاگری‌هایشان می‌کنند، معمولا سایت‌ها و خبرگزاری‌هایی هستند که موضع‌گیری‌هایی علیه قالیباف دارند.

مثلا روز گذشته، بیژن نوباوه‌وطن نماینده مجلس یازدهم و از منتقدان قالیباف، با خبرگزاری دولت یعنی ایرنا گفت‌وگو کرده است. این گفت‌وگو واجد هر دو شرط بود؛ یک چهره سیاسی منتقد رئیس مجلس با خبرگزاری دولت که زاویه‌ای جدی با مجلس و بخصوص قالیباف دارد، سخن گفته است. او در این گفت‌وگو تاکید کرده «در بسیاری از مواقع می‌بینیم دست‌هایی بیش از مطالبات نمایندگان در کار است یعنی افرادی که نمی‌خواهم اسم ببرم مشخصا در بودجه دخالت می‌کنند».

او در بخش دیگری مستقیما مشاوران قالیباف را هدف قرار داده و در انتقاد از آن‌ها گفته «مشاوران رئیس مجلس هر بودجه‌ای را بررسی می‌کنند نمی‌دانم این موضوع قانونی است یانه؟ می‌آیند و می‌روند و اینقدر طول می‌دهند که نماینده به چیزی رأی می‌دهد که نمی‌خواهد. اینجا قدرت و اختیار نماینده است که سلب می‌شود و این خطر است.»

نوباوه‌وطن که به تفکرات جبهه پایداری مشهور است، این بار به مشاوران قالیباف اتهام زده است: «گاهی افرادی که به عنوان مشاور در مجلس دائما رفت وآمد می‌کنند و در میان نمایندگان می‌نشینند و اینها تصمیم‌سازی و فکرسازی و رای‌سازی می‌کنند. یک نفر را می‌خواهی رای بدهی اینها هستند که می‌گویند به چه کسی رای بدهند و به چه کسی رای ندهند. قول می‌دهند که فلان کار را برای شما می‌کنیم فلان وام را می‌دهیم در حوزه انتخابیه‌تان فلان کار را می‌کنیم.»

نوباوه بخش دیگری از سخنانش را در راستای خط خبری چند روز اخیر خبرگزاری دولت بیان کرده است؛ یعنی فشار و حمله به مرکز پژوهش‌های مجلس بابت انتشار گزارش‌هایی بر خلاف میل دولتی‌ها. او گفته «بعضی از کارمندان مرکز پژوهش‌ها هنگام بررسی بعضی از طرح‌ها و یا لوایح، اعمال نفوذهای فردی و سیاسی می‌کردند و جریان خاصی را آنجا مشاهده کردیم به خصوص در مورد ساماندهی طرح فضای مجازی که صددرصد از طریق رسانه‌ها مستقیم از طریق فضای مجازی و اینترنت پخش می‌شد ما شاهد بودیم قبل از اینکه حتی مصوباتش بخواهد به تصویب برسد و یا رای‌گیری صورت بگیرد در فضای مجازی از طریق مرکز پژوهش‌ها منتشر می‌شد.»

خبرگزاری ایرنا در هفته‌های اخیر به صورت مسلسل‌وار اقدام به انتشار مصاحبه‌هایی کرده که مشخصا مرکز پژوهش‌های مجلس را زیر ضرب برده است. مصاحبه‌های ایرنا با نمایندگانی بود که منتقد عملکرد قالیباف از یک سو و از سوی دیگر حامی

بخش دوم چگونه عمل می‌کند؟

بخش دوم سناریویی که این روزها در ارتباط با قالیباف در حال اجراست، افشاگری درباره خانواده‌اش است. برخی اکانت‌های توییتری که بعضا هم بدون نام و نشان واقعی هستند، اقدام به انتشار مدارکی درباره فرزندان قالیباف می‌کنند؛ مدارکی درباره تحصیل اسحاق قالیباف در استرالیا و مراودات مالی دو پسر قالیباف (اسحاق و الیاس) و همچنین همسر رئیس مجلس.

از قرار معلوم مدارک منتشره در دسترس این طیف منتقد این روزهای قالیباف بوده است؛ البته منظور نه منتشرکنندگان، که آن‌هایی منظورند که این مدارک را در اختیار منتشرکنندگان قرار داده‌اند. به عبارت دیگر، آن‌ها این مدارک را در کشوهایشان نگه داشته بودند تا در موعد مقرر و زمانی که لازم است قالیباف زیر ضرب افکار عمومی برود، منتشر کنند.

یعنی آن‌ها مشغول استفاده ابزاری از قالیباف بوده‌اند و حالا که پاجوش‌هایشان در حال رشد است، دیگر انگار نیازی به حضور قالیباف لااقل در صندلی ریاست ندارند. از همین رو افشاگری، پشت افشاگری درباره قالیباف در حال انجام است.

هرچند برخی معتقدند که مسائل خانوادگی نباید وارد دعواهای سیاسی شود، اما این نکته قابل چشم‌پوشی نیست که افرادی نظیر قالیباف و دیگر چهره‌های تصمیم‌گیر، که شب و روز بر شعارهایشان پافشاری می‌کنند، آیا توانسته‌اند این شعارها را در خانواده خود نیز جاری و ساری کنند یا خیر؟ آیا توانسته‌اند فرزندان خود را متقاعد کنند تا بر اساس سبک زندگی‌ای که خودشان مبلغ آن هستند، زندگی کنند؟ قاعدتا با افشای سفرها و مخارج و سبک زندگی فرزندان قالیباف، او زیر ضرب شدیدی قرار گرفته است اما همچنان همان شعارها را فریاد می‌زند.

اهداف چند لایه از افشاگری‌ها

قاعدتا با بررسی و کنار هم قرار دادن ردپاهای موجود در این اقدامات علیه قالیباف، آن طیف سیاسی که مشغول زدن رئیس مجلس است، مشخص می‌شود. آن‌ها اهدافی چند لایه داشته و دارند که تا الان به توفیقی نسبی دست پیدا کرده‌اند.

نخست‌عدم راهیابی قالیباف به مجلس بود که البته هدفی بلند پروازانه بود و آن‌ها تمرکزشان را بیشتر بر روی راهیابی یک قالیباف ضعیف شده به مجلس گذاشته بودند. آن‌ها به این هدف نخستشان دست پیدا کردند و قالیباف که نفر اول رای‌گیری ۱۳۹۸ بود، پایین‌تر از محمود نبویان، حمید رسایی و امیرحسین ثابتی قرار گرفت؛ البته که همه اینها به لطف پایین‌ترین مشارکت در انتخابات مجلس در تاریخ جمهوری اسلامی است.

دومین هدف، پایین کشیدن قالیباف از صندلی ریاست است که آن‌ها در این برهه زمانی تا زمان انتخابات هیات رئیسه مجلس جدید بر آن تمرکز دارند؛ اگر موفق شوند که قالیباف را از کرسی ریاست به زیر بکشند، عملا توانسته‌اند که او را از حیض انتفاع در سیاست ساقط کنند. چرا که در این صورت، هدف سوم‌شان که خنثی‌شدن توان سیاسی قالیباف برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ و رقابت با ابراهیم رئیسی است، عملا به صورت اتوماتیک کسب می‌شود.

بنا بر این اگر طیف مخالف قالیباف این روزها هزینه زیادی برای زدن او می‌کند، برای «شفافیت» و این دست مسائل نیست؛ بلکه به دنبال اهدافی کوتاه مدت و بلند مدت هستند؛ کوتاه مدت؛ نشستن قالیباف بر صندلی نمایندگی در صحن و نه هیات رئیسه و بلند مدت، قالیباف‌زدایی از سیاست وعدم توانایی سیاسی‌اش برای ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴.

دیگر خبرها

  • ماجرای خفگی دانش آموز ۷ ساله و نجات جان او توسط معلمش
  • برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده
  • سند آمایش لرستان در چارچوب برنامه توسعه تا مردادماه آماده شود
  • برنامه‌ریزی برای تکمیل زیرساخت‌های ارتباطی اردبیل
  • چالش عربستان با تداوم پروژه نئوم
  • برنامه ریزی برای صادرات ۳ میلیارد دلار کالا از مرز مهران به عراق
  • افشاگری‌ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت
  • اجرای ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مازندران
  • رفع مشکلات بیجار با برنامه‌ریزی محقق می‌شود
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد